Navigacija u stvarnom vremenu Plus

Navigacija u stvarnom vremenu Plus

Vi vozite, vaš Opel vas vodi

Usluga Navigacije u stvarnom vremenu Plus omogućuje vam da uživate u vožnji zahvaljujući najnovijim informacijama o prometu prikazanima na navigacijskom sustavu. Usluga je besplatna prve tri godine u slučaju kupnje novog vozila s ugrađenim navigacijskim sustavom. Samo dodajte svoj novi automobil u svoj profil i aktivirajte uslugu.

Zemlje pokrivene ovom uslugom navedene su u Općim uvjetima prodaje i korištenja.

 

Odaberite svoju pretplatu
Navigacija u stvarnom vremenu Plus
Najbolji suvozač

Uživajte u besprijekornom iskustvu kako biste pogled držali na cesti, a ruke na upravljaču.

Uz usluge Navigacije u stvarnom vremenu Plus vaš automobil pronalazi najbolju rutu u stvarnom vremenu na temelju pouzdanih informacija o prometu koje šalje velika zajednica korisnika u više od 30 zemalja. Usluge Navigacije u stvarnom vremenu Plus prikazane su na glavnom zaslonu automobila, a imaju čak i podršku za glasovno upravljanje.

Ugrađena opcija upozorenja o sigurnosti prometa pruža potvrđene informacije u stvarnom vremenu. Omogućuje vam napredna vizualna i zvučna upozorenja radi prilagodbe brzine i načina vožnje kako biste vi i vaši putnici uživali u ugodnijoj i sigurnijoj vožnji.

Sve o usluzi

Vozite pametno

Uživajte u vremenu provedenom u automobilu uz usluge Navigacije u stvarnom vremenu. Usluge uključuju informacije o prometnim gužvama, povoljnijim benzinskim postajama i parkiralištima – sve u stvarnom vremenu. Šalju se izravno na dodirni zaslon vašeg automobila, a dostupne su i na zaslonu na ploči s instrumentima na sklopu instrumenata vašeg Opela (ako je opremljen digitalnim uređajem).

Pouzdana prevencija

Upozorenja o sigurnosti prometa jamče pouzdanost. Velika zajednica od više milijuna ljudi u više od 30 zemalja omogućuje laku dostupnost točnih upozorenja u stvarnom vremenu. I vi možete dijeliti upozorenja.

U skladu sa zakonom

Ovisno o zemlji i važećim zakonskim propisima, upozorenja o kamerama za kontrolu brzine i upozorenja o opasnim područjima obavještavaju vas o točnoj lokaciji fiksnih i mobilnih radara (kontrola brzine, semafori, znakovi stop) te vas upozoravaju kad ulazite u područje s čestim nesrećama.

Usluge Navigacije u stvarnom vremenu Plus uključuju:

  • Online promet
  • Informacije o parkiralištima
  • Informacije o vremenskim uvjetima
  • Podršku za glasovno upravljanje
  • Benzinske postaje i cijene goriva na vašem putu ili u blizini
  • Brzu pretragu adresa i online interesnih točaka (POI)
  • Upozorenja o sigurnosti prometa

U slučaju električnog vozila, informacije o punionicama možete dobiti pomoću online pretrage interesnih točaka (POI).

Aktivacija usluge

Kako aktivirati uslugu

Ako imate novi automobil s ugrađenim navigacijskim sustavom, dobivate trogodišnju besplatnu pretplatu na usluge Navigacije u stvarnom vremenu Plus. Nakon tri godine uslugu možete produljiti izravno na svom online računu.

Kako koristiti uslugu

Kad je usluga aktivirana, možete promijeniti njezinu konfiguraciju u navigacijskom sustavu svog Opela.

Vodič (PDF) za aktivaciju usluge Navigacija u stvarnom vremenu Plus sa sustavom OpelConnect (crveni SOS gumb u vozilu)

Vodič (PDF) za aktivaciju usluge Navigacija u stvarnom vremenu bez sustava OpelConnect za Grandland X, Combo, Vivaro, Zafiru Life, Corsu, Crossland X (nakon ožujka 2019. – obratite se svom ovlaštenom Opel partneru)