E-DALJINSKO UPRAVLJANJE

E-DALJINSKO UPRAVLJANJE

Pomoću svog pametnog telefona daljinski provjerite i upravljajte dosegom svog električnog vozila u stvarnom vremenu. MyOpel vam omogućuje provjeru napunjenosti i dosega vašeg vozila u svakom trenutku, a ako ste priključeni na punionicu, možete upravljati punjenjem i dok ste daleko. Da biste bili mirni i sigurni, možete primiti upozorenje kad je baterija puna ili punjenje prekinuto.

Daljinska značajka pretkondicioniranja omogućuje vam zagrijavanje ili rashlađivanje vozila na optimalnu temperaturu prije početka putovanja.

Ovu uslugu Opel pruža besplatno tijekom cijelog životnog vijeka vozila.

Odaberite svoju pretplatu
e-Daljinsko upravljanje
Verwalten des Ladestands

Budite upoznati sa stanjem napunjenosti vozila

Na početnoj stranici aplikacije MyOpel možete vidjeti preostali doseg vozila u stvarnom vremenu. Možete provjeriti i je li vozilo priključeno i je li punjenje u tijeku, kao i vidjeti potvrdu vrste punjenja (brzo ili standardno).

Zadržite kontrolu nad svojim vozilom, čak i kad ste udaljeni

Nakon što je vaš Opel priključen na punionicu, upravljajte punjenjem sa svog pametnog telefona.

Možete pokrenuti, zaustaviti ili programirati punjenje u vrijeme koje vam odgovara kako biste iskoristili najpovoljnije tarife bez potrebe za odlaskom do vozila.

Isto tako, možete pratiti brzinu i preostalo vrijeme punjenja u stvarnom vremenu.

U slučaju neplaniranih prekida punjenja, vaša aplikacija MyOpel može vas upozoriti na to. Također će vas obavijestiti kad vozilo bude dokraja napunjeno.

Innenraum-Temperatur vorab einstellen

Uživajte u optimalnoj udobnosti od trenutka ulaska u vozilo, bez obzira na vanjsku temperaturu. Unaprijed zagrijte ili rashladite kabinu svog Opela pomoću aplikacije MyOpel na svom pametnom telefonu – bilo da ste priključeni ili ne. Ako je vozilo priključeno, preostali doseg i stanje napunjenosti baterije neće se smanjiti.

Usluga e-Daljinsko upravljanje daje vam i mogućnost planiranja vremena pretkondicioniranja prema vašem rasporedu kako biste u svim situacijama izvukli najviše iz svog Opela.

Aktivierung des Services

Kako aktivirati uslugu?

Usluga e-Daljinsko upravljanje dostupna je samo unutar aplikacije MyOpel za pametni telefon.

Gdje mogu koristiti uslugu?

Možete se pretplatiti na uslugu e-Remote Control u bilo kojoj zemlji u kojoj je usluga dostupna. Nakon aktiviranja, usluga se može koristiti i na širem geografskom području.

Zemlje obuhvaćene uslugum e-Remote Control mogu se pronaći ovdje.